Atles frierfærd paperback 70 sider

54,00 kr. incl. moms

Skovfolket er små brune væsener, halvt trolde og halvt alfer. De er ligeså høje som tre æbler, der er stablet ovenpå hinanden. De er lådne og går oprejst på deres små ben, der ender i fødder med fire tæer med kløer. De har en kort hale med glat pels og en lille hvid dusk for enden.

De få mennesker, der har set væsener fra skovfolket, tror ofte, at det er en brun kat eller et egern med mindre hale, de har fået et glimt af bag et træ eller langt oppe i en trækrone.

 

Atle hersker over skoven, og indkalder de andre dyr til møder, når årshjulet drejer.

Skovkongen Atle har tre sønner, små smukke skovvæsener med klare øjne og et nysgerrigt sind. De er Atle og Musses store glæde og stolthed. Musse er Altes trofaste kone, ingen kan som hende lave velsmagende hjemmebag bestående af en hemmelig blanding af regnorme, snegle og spindelvæv. Hun er overbevist om, at den ret havde gjort hendes tre sønner til pragteksemplarer af skovfolksracen. Atle og Musse var kun 150 år gamle, da de blev gift. Skovvæsener bliver omkring 800 år i gennemsnit, så de var stadig unge og med blank pels, da de sagde ja til hinanden under fuldmånen.

Men skovfolkene får ikke så tit unger, og der er ingen unge skovpiger i miles omkreds.

Så Atle har lagt en plan og drager ud på en hemmelig rejse.

Varenummer (SKU): 9788797467664 Kategorier: ,

Yderligere information

Vægt 0,1 kg